O spreju Fito Spray za pasivno mršavljenje

Zovem se Ala, rasla sam kao zdravo i veselo dijete, ali u tinejdžerskoj dobi moji hormoni su poludjeli. Počela sam se debljati i sa 20 godina po veličini odjeće skoro stigla mamu. Ne znam, što je na mene utjecalo – bakin odgoj sa hranjivim obrocima sa slatkišima ili ljetovanje u dječjem kampu. Ali sport nisam voljela. Tako da su mi preporučili samo blage pasivne načine smanjiti težinu. I evo nedavno uspela sam smršati uz pomoć spreja Fito Spray.

O njemu mi je ispričao moj ujak, mamin brat. On je ljubimac žena i jedanput je počeo razgovarati u poliklinici sa mladom medicinskom sestrom, koja je izgubila oko 20 kilograma. Kada je saznao, koji lijek je njoj pomogao, ispričao je i meni. Ja se ne vrijeđam – suvišni kilogrami zaista su otežavali moj život, posebno me je ljutilo otežano disanje na strmim stepenicama. Zajedno smo pročitali uput za Fito Spray, on je bio prirodan i bezopasan, tako da sam ja počela terapiju i dovela je do kraja, a sada pišem svoje utiske o preparatu.

pravo mišljenje Fito Spray

Sastojci i pravila korišćenja Fito Spray

Svidjelo mi se to što se sprej može istovremeno koristiti kao osvježavač daha, ima lagani ukus i miris mente, a ja to mnogo volim – žvakaće gume uzimam sa “okusom zime”. Pri tom doktori savjetuju njegovu uporabu posle jela (tako je napisano u priloženom papiru). Kod mene je on stvarno potiskivao osjećaj gladi, ranije bilo vrlo teško zasititi se.

Aktivni sastojci aerosola:

  • L-karnitin;
  • zelena kava;
  • ekstrakt garcinije;
  • goji bobice;
  • mango i ekstrakt asaija;
  • limunska kiselina;
  • mentol i metvica.

Ja nisam primijetila kod Fito Spray nikakvih sporednih efekata – ni mučnine ni vrtoglavice. Ništa neobično, prije svega pozitivni pomaci – rjeđe se javljao apetit, brže je dolazilo do osjećaja sitosti od hrane i čak kao da su se receptori pročistili. Neka hrana je postala slađa ili slanija nego ranije.

Za one koji čitaju moju bilješku – važno je to što kod preparata postoje nuspojave. One se odnose na trudnice, one sprej ne smijeju koristiti. Za dojilje ne znam, bolje se pred upotrebom posavjetovati sa specijalistom.

Tuđi komentari o Fito Spray sa interneta

Naravno, prije uzimanja spreja potražila sam još i mišljenja kupaca o Fito Spray. Često me je ovakvo praćenje štitilo od loše kupovine – na primjer, odjeće pogrešne veličine ili kućanskih aparata. Povratne informacije o preparatu našla sam u prvim redovima tražilice – pozitivnih je bilo mnogo.

Općenito važno je da su sa preparatom sproveli medicinska istraživanja (klinička ispitivanja). Liječnici ga odobravaju – dijetetski sprej udoban je pri korištenju i pozitivno utječe na organizam, pošto aktivni sastojci dolaze do cilja, tope masti i oslobađaju od toksina.

Saznala sam još kako koristiti Fito Spray u tijeku dana. Ako idete na posao, onda posle ručka treba isprati usta i prsnuti jedanput u usta – nije potrebno mnogo duboko pošpricati, pošto i sa jezika, i sa nepca i sa obraza preparat svejedno dolazi kuda treba i ulazi u krv. Vrlo udobno, glavno – ne zaboraviti. Poželjno je onda ništa ne jesti, ali vi i nećete htjeti. Ja glad nisam osjećala do večere.

U prvo vrijeme, naravno, oči još hoće jesti (kao u trgovini, znate – zbog toga uvijek napuniš puna kolica), ali postepeno mozak daje otpor. Hraniš se triput i pršćeš Fito Spray u usta posle jela i to je sve. U jednom stvarnom komentaru čak sam pročitala da je djevojka uspela toliko smršati do svadbe – morala je kupiti novu manju haljinu.

Gdje kupiti Fito Spray bez prijevare

Uopće, grijeh bi bilo ne probati, istina bio je jedan problem – naći preparat koji nije falsifikat. Stvar je u tome što sam čitala o neuspješnim kupnjama, ali ne zbog toga što nije pomoglo, već zato što su ljudi dobili u pošiljci nešto drugo. Zato, važan komentar – ne naručujte takve stvari kod privatnih trgovaca.

Usput, ja znam što postoje ljudi, koji više vjeruju stranim portalima i tražiće ovaj sprej negdje na Amazonu. Ali imajte na umu, tamo ne prodaju original! Na originalnoj kutiji mora biti kod za provjeru, njega kucate na web stranici i saznate autentičnost.

pregled proizvoda Fito Spray

Također Fito Spray ne prodaje se u ljekarni – to je činjenica. Ako predlože, bežite dalje odatle, to je točno lažna bočica. Prava ja veličinom malo veća od dlana, sa kvalitetnom kartonskom kutijom i glatkom teglicom (sa jednostavnim dozatorom i urednim otvorom za izlaz tečnosti).

Da, preparat je moguće kupiti u Europi u bilo kojoj državi. Dobavljač je napravio specijalnu web-trgovinu, gdje se može kupiti bilo koja količina robe sa dostavom i pouzećem (platiš pri isporuci):

službena web-trgovina

Moj rezultat – 17 kilograma manje posle korišćenja Fito Spray i još 5 kilograma manje posle,zbog bavljenja plesom, mojeg dugogodišnjeg sna, koji sam ostvarila. Još sam dala otkaz sa posla koji nisam voljela i odmah našla novi u njemačkoj kompaniji.

УжасноПлохоСреднеХорошоОтлично (316 votes, average: 4,77 out of 5)
Loading...

Submit comment